Köpvillkor

Följande villkor reglerar förhållandet mellan AutoParkTime och dig när du handlar från vår internetbutik.

Köp
Du måste vara minst 18 år för att handla på vår internetbutik.

Priser
Alla priser i vår internetbutik är inklusive moms. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga priser.

Frakt
Fraktkostnaden är 39:- oavsett antal beställda AutoParkTime p-skivor.

14 dagars ångerrätt
Som privatperson har du har full returrätt inom 14 dagar efter mottagandet. Varorna skall återsändas i originalförpackningar samt väl förpackade i av posten godkänt ytteremballage.
Eventuella transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Kontakta vår kundservice på info@autoparktime.se innan du sänder tillbaka varan. Så snart vi har erhållit varan i retur återbetalar vi dina pengar. Du måste själv stå för fraktkostnad och transportrisk vid retur.

Reklamationer
Om vi har skickat fel antal eller om varan är trasig (ej transportskador, se längre ner på sidan.) skall du kontakta oss så snart som möjligt per e-post info@autoparktime.se. Vi berättar för dig hur du skall returnera varan kostnadsfritt till oss. Vi gör vårt yttersta för att du ska vara nöjd. Du kan få en ny vara eller pengarna tillbaka.

Garantier
Autoparktime har en två års garanti från inköpsdatum (se villkor i separat reklamationsdokument)

Transportskador
Om varan är transportskadad skall du omedelbart (på ankomstdagen av leveransen) anmälas till ditt lokala utlämningsställe och/eller Posten Reklamation, telefon +46 20 340 340 och därefter till vår kundservice via e-post, info@autoparktime.se. Om du upptäcker skadan först efter att du öppnat paketet reklamerar du omedelbart varan till Posten samt till vår kundservice enligt informationen ovan. Försändelsens ytter/inner emballage måste kunna uppvisas för Posten för att styrka en transportskada.

Leveranstider
När vi har fått din beställning ska det normalt inte ta mer än tre vardagar innan du har fått beställningen. Beställningar som inkommer fredag eftermiddag och på helger behandlas normalt på följande vardag. Vi samarbetar med Posten för snabba och säkra leveranser.

Alla varor är AutoParkTime´s egendom tills vi erhållit full betalning.

Vi polisanmäler alla falska beställningar och bedrägerier.

Dina personuppgifter
Erhållna personuppgifter kommer under inga omständigheter att lämnas ut till tredje person.

Förändrade villkor
Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren utan varsel. Det är villkoren vid tidpunkten för din beställning som gäller.
Undrar fortfarande något?
Kontakta oss på: info@autoparktime.se